CORPORATE

O EXPERIENTA CULTURALA

Vă propunem o experiență aparte, prin care să descoperiți comorile ascunse ale Deltei și să vă redescoperiți pe parcurs ca echipă mai puternică și mai creativă. Există povești nescrise ale locurilor pe care le puteți afla doar direct de la localnicii care trăiesc de generații în Delta Dunării, cu obiceiurile, tradițiile și superstițiile străvechi. Ne aduce o nespusă bucurie să vă prezentăm variate momente artistice în funcție de preferințele și de interesele personale sau de business.

TEAM BUILDING DE SUCCES

Bine ați venit în Delta Dunării! Activitățile unui team building de succes reunesc membrii echipei tale în jurul unor acțiuni de grup, dar și de relaxare. E timpul în care colegii ajung să se cunoască și să comunice mai bine, dincolo de titulaturile, de responsabilitățile și de sarcinile departamentelor corporative. Un team building de succes include activități de neuitat, organizate în siguranță pentru întreg echipajul. În inima Deltei Dunării, varietatea mijloacelor de distracție se adresează tuturor.

LASA TOTUL IN GRIJA NOASTRA...

Ne vom ocupa cu deosebit interes pentru ca echipa dumneavoastra sa aiba o experienta de neuitat. Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic sau prin formular alaturat.