Excursie

TULCEA-MILA 23

NATURA SI TRADITIE

Aceasta excursie va va oferi o experienta memorabila intr-unul din cele mai frumoase locuri din Romania. Calatoria noastra va incepe din Tulcea, vom naviga pe canalele inguste ale Deltei Dunarii in timp ce veti afla misterele acestui ecosistem unic si divers. Vom intalni o varietate de specii de pasari si animale care traiesc in aceasta zona protejata. Ne vom bucura de liniste si de peisajul spectaculos al baltilor si intinderilor de stuf. In plimbarea pe care o vom face prin satul Mila 23 vom experimenta traditiile autentice ale Deltei Dunarii si vom afla mai multe despre viata si cultura locala.

EXPERIENTA CULINARA AUTENTICA

Masa in Delta Dunarii este o experienta culinara autentica, care va va incanta papilele gustative si va ofera oportunitatea de a gusta cele mai proaspete si mai delicioase preparate din peste. Totul este pregatit cu ingrediente locale si proaspete, pestele este gatit pe gratar sau la cuptor impreuna cu legume proaspete, mirodenii si ierburi aromatice, pentru a-i pastra gustul natural si prospetimea. Printre felurile principale veti putea savura stiuca, somn sau caras, fiecare fiind pregatit in stilul traditional al Deltei Dunarii.

CLIPA TA DE LIBERTATE

Delta Dunarii este unul dintre cele mai frumoase si fascinante locuri din Europa, cu o varietate uimitoare de peisaje, fauna si flora. Este un ecosistem unic care creeaza o atmosfera deosebita si o senzatie de libertate si liniste. Va invitam sa va alaturati noua in aceasta experienta unica, care va va permite sa va simtiti cu adevarat liberi si sa va bucurati de frumusetea Deltei Dunarii.

LASA TOTUL IN GRIJA NOASTRA...

Aceasta excursie este o oportunitate unica de a explora frumusetea naturala si traditiile autentice ale Deltei Dunarii.

De la

170 lei/pers