Excursie

Tulcea-mila 23-letea-sulina

TRILOGIE DELTAICA

Aceasta trilogie deltaica care include Mila 23, Padurea Letea si Sulina va va oferi ocazia de a descoperi cele mai fascinante destinatii din Delta Dunarii. Plecarea este din Tulcea iar prima oprire este la Mila 23, un sat pitoresc in inima Deltei. In incursiunea noastra vom vedea o varietate de pasari rare si animale salbatice. Vom face o plimbare prin Padurea Letea, una din cele mai vechi paduri din Europa unde putem admira stejarii imensi, dunele de nisip si lacurile cristaline, in plus avem ocazia sa vedem diversitate de animale salbatice. Ultima destinatie este Sulina, un oras cu o bogata istorie si o arhitectura fascinanta unde vom explora Portul Sulina, vizita Farul si ne vom bucura de cel mai fin nisip pe plaja.

GUST AUTENTIC

Saramura de crap este o mancare traditionala din Delta Dunarii, cunoscuta pentru gustul sau unic si pentru ca este preparata din ingrediente proaspete si naturale. Este adesea servita in punctele gastronomice din zona dar poate fi pregatita si acasa, folosind reteta traditionala. Este o mancare gustoasa, sanatoasa si usor de preparat care poate fi savurata alaturi de familie si prieteni. Este o modalitate excelenta de a descoperi traditiile culinare ale Deltei Dunarii si de a va bucura de produsele locale proaspete si naturale.

SIMTE CEL MAI FIN NISIP ...

Plaja Sulina este una dintre cele mai frumoase si mai populare plaje din Delta Dunarii. Este situata in apropierea varsarii Dunarii in Marea neagra si este cunoscuta pentru nisipul fin si plajele largi. Plaja este intinsa pe o lungima de apropae 12 kilometri si este incadrata de un peisaj natural impresionant. Daca sunteti in cautarea unei plaje frumoase si relaxante in Delta Dunarii, acest loc trebuie vizitat. Cu nisipul sau fin, apa cristalina si peisajele naturale impresionante, este un loc ideal pentru a va relaxa si bucura de natura.

LASA TOTUL IN GRIJA NOASTRA...

Aceasta excursie este o oportunitate unica de a explora frumusetea naturala si traditiile autentice ale Deltei Dunarii.

De la

250 lei/pers