Excursie

TUlcea-mila 23-Sulina

O CALATORIE FASCINANTA

Acesta este un tur uimitor care va va introduce in frumusetea naturala si istoria bogata a Deltei Dunarii. Pe parcursul acestei calatorii, veti experimenta doua dintre cele mai importante asezari din Delta Dunarii, Mila 23 si Sulina, si veti descoperi o varietate uimitoare de peisaje si fauna. Excursia noastra incepe din Tulcea unde veti fi preluati de ghidul nostru si dupa o incursiune fascinanta pe canalele Deltei vom ajunge la Mila 23 unde veti avea ocazia sa descoperiti traditiile locului. Dupa aceasta vom porni spre Sulina unde veti avea ocazia sa descoperiti mai multe despre istoria sa bogata si importanta sa in dezvoltarea Deltei Dunarii. Deasemenea veti avea timp liber sa va relaxati si sa explorati orasul in mod individual.

CIORBA DE PESTE SAU STORCEAG?

Ciorba de peste in Delta Dunarii este pregatita din ingrediente proaspete si naturale, ceea ce o face o alegere perfecta pentru iubitorii de peste si pentru cei care vor sa experimente bucataria traditioanal romaneasca. Ciorba de peste din Delta Dunarii este pregatita cu un amestec de peste de apa dulce, cum ar fi carasul, crapul sau stiuca impreuna cu legume proaspete. De-a lungul timpului, bucatarii locali au dezvoltat o multitudine de retete diferite pentru ciorba de peste, fiecare avand propriul lor amestec de ingrediente si condimente, ceea ce face fiecare farfurie unica si gustoasa.

SULINA, PORTO FRANCO

Porto Franco a fost fondata in secolul al XIX-lea, in timpul domniei lui Alexandru Ioan-Cuza, ca un punct de vama si taxare a marfurilor care erau transportate pe Dunare. Numele ''Porto Franco'' vine de la faptul ca aceasta zona era un port liber, unde marfurile puteau fi comercializate fara taxe vamale si alte taxe. Astazi Porto Franco este un punct de frontiera intre Romania si Ucraina si este folosita pentru controlul traficului naval si pentru activitati de pescuit.

LASA TOTUL IN GRIJA NOASTRA...

Aceasta excursie este o oportunitate unica de a explora frumusetea naturala si traditiile autentice ale Deltei Dunarii.

De la

220 lei/pers