Excursie

Tulcea-Caraorman-Sf. Gheorghe

O EXPERIENTA SUBTROPICALA

Excursia Tulcea-Caraorman-Sfantu Gheorghe este o calatorie minunata prin Delta Dunarii, care va va purta prin unele dintre cele mai frumoase si mai salbatice zone ale Deltei. Prima oprire a acestei excursii este la Caraorman, o zona protejata si un adevarat paradis pentru iubitorii de natura. Aici veti putea admira celebrele dune de nisip, unele dintre cele mai inalte din Europa si veti avea ocazia sa va bucurati de o plimbare prin padurea subtropicala, care este una dintre cele mai bine conservate zone forestiere din Delta Dunarii. Dupa aceasta vom naviga spre Sfantu Gheorghe prin peisaje care vor taia rasuflarea. Veti avea timp liber sa va plimbati prin sat si sa explorati zona, care este cunoscuta pentru peisajele sale uimitoare si pentru plaja sa lunga si nisipoasa.

LASA-TE RASFATAT!

Plachia la cuptor este o mancare traditionala romaneasca, cu o aroma si o savoare aparte. Este un fel de mancare sanatos si gustos, care se prepara cu peste, legume si diverse condimente. Condimentele folosite in plachie pot varia, dar cele mai frecvente sunt cimbrul, busuiocul, piperul si sare. Este o mancare usor de preparat si sanatoasa, fiind bogata in proteine si nutrienti, o optiune perfecta pentru o cina sanatoasa sau o masa speciala cu prietenii si familia.

DESCOPERA NATURA SALBATICA

Pădurea Caraorman este o zonă protejată, fiind inclusă în Rezervația Biosferei Delta Dunării. În această pădure se găsesc specii rare de plante și animale sălbatice, precum caii sălbatici, mistreții, căprioarele, vulpile sau râșii. De asemenea, în pădurea Caraorman poți găsi și o varietate de specii de păsări, precum și alte animale, cum ar fi șopârle sau broaște. Este important să protejăm această zonă și să nu deranjam animalele sălbatice sau plantele rare, pentru a ne asigura că va rămâne o zonă sălbatică și naturală pentru generațiile viitoare.

LASA TOTUL IN GRIJA NOASTRA...

Aceasta excursie este o oportunitate unica de a explora frumusetea naturala si traditiile autentice ale Deltei Dunarii.

De la

250 lei/pers